Raitis

Raittiuden Ystävät Ry
MOCKTAILBAARI
_MG_0166

Raittiuden Ystävät kannustaa nuoria päihteettömään elämäntapaan järjestämällä pop-up -periaatteella toimivia Mocktailbaareja muun muassa nuokkareilla ja erilaisissa nuorten tapahtumissa.

Mocktailit ovat maukkaita alkoholittomia drinkkejä, joita valmistetaan erilaisista hedelmä- ja marjamehuista, makusiirapeista, jääkuutioista sekä esimerkiksi marja- ja hedelmäkoristeista. Raittiuden Ystävien Mocktailbaarissa nuoret saavat valita eri vaihtoehdoista mieleisensä juoman ja mahdollisuuksien mukaan myös opetella tekemään sen itse Mocktailbaari-Workshopissa.

Mocktailjuomien valmistamisen ja maistelun yhteydessä pohditaan nuorten kanssa suhtautumista päihteisiin tai päihteettömyyteen.

Kutsu pop-up-Mocktailbaari paikkakunnallesi!

Ota yhteyttä sähköpostitse: managerit(at)mocktailseura.fi

Minimivaatimuksena pop-up Mocktailbaarille on vesipiste ja pöytätilaa. Yleishyödyllisille tahoille Mocktailbaari on maksuton. Pop-up Mocktailbaari on suosittu toimintamuoto emmekä valitettavasti voi vastata kaikkiin vierailukutsuihin myöntävästi. Keskitymme Workshop-tapahtumiin, joissa koulutamme nuoria Mocktailmestareiksi, ja nuoret voivat siten jatkossa järjestää vastaavia tapahtumia itse omilla paikkakunnillaan esimerkiksi yhteistyössä nuokkareiden kanssa. Opastamme tarvittaessa alkuvälineistön hankkimisessa.

Lue lisää ja testaa ihania mocktailreseptejämme sivuilta www.mocktailseura.fi.