Raitis

Raittiuden Ystävät Ry
HENKILÖKUNTA
hannpassi

Hannah Honkanen, toiminnanjohtaja 

Tehtäviä Raittiuden Ystävissä: operatiivinen vastuu toiminnasta ja taloudesta, hallinnolliset työt kuten kokousten valmistelu, rahoitushaut ja raportit, hankkeet, toimintakertomukset, toiminnan kehittäminen, esimiestehtävät, järjestöyhteistyö, kokemusasiantuntijat.

Vapaa-ajan harrastuksia: luottamustehtävät kotikaupungin valtuustossa, kaupunginhallituksessa, aluevaltuustossa ja kyläyhdistyksessä, laulaminen, soittaminen, kirjoittaminen, yhteiskunnalliset projektit, kotipuutarha ja matkailu. 

Motto tai elämänohje: ”Vastoinkäymiset ovat usein väärinymmärrettyjä myötäkäymisiä.”

Työkaverit kuvailevat Hannahia: aikaansaava ja kärsivällinen johtajatyyppi, lämmin, lempeä, viisas ja rauhallinen, idearikas ja luova toiminnan nainen, joka luo uusia väyliä,  ammentaa laajasta kokemuksestaan ja punnitsee myös sydämellään. 

Inka Setälä, osallisuuskoordinaattori

Tehtäviä Raittiuden ystävissä: Kohtaamisten keittiön perustaminen, uuden toiminnan koordinointi ja kehittäminen, toiminnan markkinointi ja viestintä, osallistavan toiminnan suunnittelu yhdessä kohderyhmien kanssa, yhteistyöverkostot, Mocktailbaarin managerointi, RY:n toiminnan yhteiskehittäminen muun tiimin kanssa.

Vapaa-ajan harrastuksia: Vapaaehtoistyö yksinäisyyden ja syrjäytymisvaaran ehkäisemiseksi, puistokummitoiminta, kotipuutarhan hoitaminen, vanhempainyhdistyksen hallitustyö, energiahoitajana toimiminen, koiran kanssa luonnossa vaeltelu ja lenkkeily, maalaaminen, kirjoittaminen ja moninainen kulttuuritoiminnasta nautiskelu.

Motto tai elämänohje: ”Elämä on suuri ja ihmeellinen seikkailu, sydämen viisaudella nautiskeltavaksi ja haasteet mahdollisuuksiksi kääntäen.”

Työkaverit kuvailevat Inkaa: Empaattisesti toisia ihmisiä kohtaava nainen, joka saa tuntemaan itsensä hyväksytyiksi ja osallistumaan yhteisen hyvän tekemiseen, tehokas ja aikaansaava organisaattori ja taitava puhuja, valloittava, hauska ja välillä rönsyileväkin ilopilleri, jolla on hersyvä nauru ja aina aikaa toisille. Tiimin luova kehittäjä.

Kirsi Poikonen, järjestökoordinaattori 

Tehtäviä Raittiuden Ystävissä: jäsenpalvelut, taloushallinto, toimistotehtävät, kampanjat, viestintä, Raitis Linjan koordinointi, tila- ja kokouspalvelut.